showcase-2022

Fabrika cevastih radijatora

Prateći program

Nosač ekspanzione posude

Nosač za posude NEŠA KOMERC može biti iskorišćen za montažu posude na zid ili na neku drugu vertikalnu površinu.

Navoj 3/8,dimenzije 80×155

KUD konzola

Metalna konzola koja se montira direktno u zid.

Za razliku od RKP konzole, KUD je dosta gabaritno duža i uglavnom se ugrađuje u zidove sa gipsanom pločom i koristi se kod radijatora većih težina (liveni radijatori).

RKP konzola

Plastično-metalna konzola koja se montira direktno na zid. RKP konzola je gabaritno kraća i uglavnom se ugrađuje u punu ciglu i radijatore malih težina (aluminijumski radijatori).

NUT konzola

NUT nosač ili žabica se koriti za montažu livenih (tučanih) radijatora i postavlja se na KUD konzolu.

PUT-P konzola

Put P je odstojnik livenog radijatora, montira se u donjoj zoni radijatora i time se šteluje udaljenost od zida. Odstojnik radijatora Put P je napravljen od metala i ima plasticni gužvajući tipl.

PVC DVODELNE ŠELNE

PVC šelna predstavlja dvoredni ili jednoredni nosač bakarnih cevi kod instalacija centralnog grejanja.

DRŽAČ

Za cevaste radijatore.

odbojnik radijatora od zida

ROGL je plastično-metalni podesivi odstojnik ili odbojnik radijatora od zida, kako ne bi došlo do savijanja ili krivljenja radijatora.

Usponska cev

Usponska cev se koristi za povezivanje gornjeg i donjeg dela usponskog ventila za radijatore. Usponska cev je hromirana, prečnika 15mm i 16mm, dužine 600mm, 900mm.

Nosač za radijatore NGR

Nosač za radijatore NGR ili žabica je deo nosača koji se montira direktno na radijator sa jedne strane,a sa druge strane RKP nosač ili KUD konzola u zavisnosti od potrebe.

NK držači peškira

NK držači peškira, njihova funkcija je da omoguće peškiru da se brže i lakše osuši, možete pronaći modele za jedan i dva peškira. U ponudi imamo držače za modele NK LUX i STANDARD sušača svih dimenzija.

Veoma se lako montiraju. Držači za peškir su nešto što svako kupatilo treba da ima, a otporni su na vlagu.