Neša Komerc d.o.o.

Kompanija “Neša Komerc” d.o.o. je osnovana decembra 1992. godine, a proizvodnju cevastih radijatora započinje 2001. godine. Kompanija je postepenim napredovanjem i stalnim ulaganjem u novu tehnologiju prerasla u ozbiljnu industrijsku kompaniju.

UKRATKO O NAMA

Sedište kompanije je u Svilajncu u industrijskoj zoni, put za Požarevac, 110 km od Beograda. Danas se proizvodnja odvija u modernim industrijskim halama površine 3500m². U procesu proizvodnje zastupljena je najmodernija oprema renomiranih svetskih proizvođača (robotsko i tunelsko zavarivanje) i repromaterijal najpoznatijih evropskih firmi uz efikasnu organizaciju koja je potvrđena odgovarajućim sertifikatima. Naša kompanija je maksimalno posvećena željama svojih kupaca i kvalitetu proizvoda za koje daje petogodišnju garanciju. Cevasti radijatori su izvanrednog kvaliteta, jedinstvenog dizajna koji poseduju sve ateste i sertifikate.

MISIJA KOMPANIJE

Dugogodišnjim radom stvorili smo kompaniju koja je vodeći proizvođač grejnih tela kako u jugoistočnoj tako i u centralnoj Evropi. Ugled i tradicija obavezuju nas da nastavimo put ka ostvarivanju postavljenih ciljeva. Znanje i iskustvo zaposlenih, savremena tehnologija rada i unapređeni procesi proizvodnje omogućavaju da plasiramo proizvode koji imaju prepoznatljiv kvalitet.

VIZIJA KOMPANIJE

“Neša-komerc” d.o.o. jeste i biće nezavisno porodično preduzeće. Kompanija “Neša-komerc” d.o.o. usmerena je ka ojačavanju liderske pozicije i osvajanju novih tržišta.

Top